BRANDET

A SZÉPSÉG ÉS A TERMÉSZET SKANDINÁV SZINERGIÁJA

2009-ben két dán látnok, Marco Merie és Victor Moreno kihívás elé állította a divat és a szépség világát azzal, hogy újradefiniálta a hajápolási termékek minőségét, a szépség szükségleteire a természet esszenciájával válaszolva – Gold Professional Haircare. Világszerte stylistok ezrei bíznak a Gold Haircare márkában, nemcsak a magas színvonalú formulák és az oktatásban nyújtott kiválóság miatt, hanem azért is, mert kitart a környezeti fenntarthatóság iránti elkötelezettségében.

A Gold Professional Haircare sikerének titka, hogy egyesíti a divat világát a természet szépségével és funkcióival. Ez a kifinomult, letisztult márka kiváló természetes összetevőket tartalmaz a világ minden tájáról, mint például tengeri alga, marulaolaj, porcelánvirág illetve a gondosan kiválasztott erőteljes növényi fehérjék. Mindegyiket kézzel válogatták fenntartható forrásokból. A 100%-ban vegán samponok, balzsamok és hajformázó termékek a dán kormány zöld tanúsítvánnyal rendelkeznek, és a gyártás minden szakaszában szigorú minőség-ellenőrzési eljárásnak vetik alá őket.

GOLD PREMIUM HAIR COLOR

A hajfestés innovatív megközelítése, amely az exkluzív forradalmi összetevőket a csúcstechnológiával ötvözi. A növényi anyagok és tápanyagokban gazdag elemek szinergikus természetes komplexuma új, iparágvezető módon revitalizálja a hajat. A maximális színtökéletesség minden alkalommal elérhető, miközben intenzíven hidratálja és visszaállítja a haj természetes puhaságát és fényét. Ez a rendszer még a legérzékenyebb bőr és a sérült haj számára is 100%-ban vegán, ammóniától, PPD-től, rezorcintól és parabénektől mentes, ugyanakkor kíméli a környezetet.

Victor Moreno

Gold Haircare CEO

Marco Merie

Gold Haircare CEO

A GOLD HAIRCARE EGY
ZÖLD MÁRKA

Büszke és független szépségmárka, amely a fodrászművészet iránti szenvedélyre és szeretetre épül. Megérti az eleganciát, a kifinomultságot és az erőt, amellyel kreatívan önmaga lehet. A dán örökség és a design művészete megjelenik a csomagolásban.

A Gold Haircare a szépség és a természet skandináv szinergiája. A 100%-ban vegán és környezetbarát termékek kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak, beleértve a tiszta olajokat, növényi kivonatokat és antioxidánsokat, amelyek főként megújuló és fenntartható forrásokból származnak. Szigorú minőségi és környezetbarát előírásoknak megfelelően összeállított és gyártott.

PETA

A Gold Professional Haircare alapítói – Marco Merie és Victor Moreno – tagjai a világ legrégebbi állatvédő szervezetének, a PETA-nak. Egyedülálló kozmetikumainkat és azok összetevőit nem tesztelték állatokon.

OCEANA

Az Oceana a tengeri ökoszisztémák helyreállításán és a globális halállomány helyreállításán dolgozik, kampányait és tevékenységeit tudományos kutatásokra alapozva. A szervezet támogatásával hozzájárulunk a globális tengeri és óceáni erőforrások védelméhez.

A TERMÉSZETVÉDELEM

A Természetvédelmi Hivatal közel 70 éve foglalkozik a Föld természeti erőforrásainak védelmével. A szervezettámogatás a dán Gold Haircare márka egyik legfontosabb tevékenysége.

TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐK

A Gold Haircare ISO 16128 tanúsítvánnyal rendelkezik. Minden sampon, balzsam és maszk 98-100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz.