LEGJOBB MINŐSÉG ÉS MAGAS

Minőség2023-07-27T18:46:02+00:00

TECHNOLÓGIA

A Gold Haircare termékek és színek kizárólag válogatott, kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak, amelyek megújuló és fenntartható erőforrásokból származnak szerte a világon. A természet legjobb illatai, növényi textúrái és gyógyító tulajdonságai ihlették a természetes bőr- és hajápoló összetevőket az új kor technológiájával, hogy olyan termékeket biztosítsunk Önnek, amelyek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, miközben figyelembe veszik a környezetre gyakorolt hatásokat. Gondosan elkészített Gold Haircare termékeinkben nem talál szulfátokat vagy parabéneket, csak erős és természetes összetevőket, amelyek táplálják és védik a hajat.

INTELLIGENS TECHNOLOGIA

Csak a Gold Metamorphic System biztosítja a haj látványos újjáépítését és védelmét festés közben a legújabb biomimetikumoknak köszönhetően. A Gold Metamorphic összetevői a hajat alkotó mikroelemek legközelebbi másolatai.

VEGAN

Egyik kozmetikumunk sem tartalmaz állati eredetű anyagokat, csak alacsony feldolgozottságú, bio összetevőket.

ERŐSZAKMENTES

A Gold Professional Haircare alapítói, Marco Merie és Victor Moreno a Peta – a világ legrégebbi állatvédő szervezetének – tagjai. Az egyedülálló Gold kozmetikumokat és összetevőit nem tesztelték állatokon.

SZERVES ÖSSZETEVŐK

A csaknem 100%-ban természetes eredetű összetevőkkel referenciaként szolgálunk a hajápolás világában.

PARABEN MENTES

Bizonyos vegyszerektől mentes hajkozmetikai termékek a magasabb minőség biztosítása és a káros hatások elleni védelem érdekében.

BŐR VÉDELEM

A természetes és tökéletesen kiegyensúlyozott olajok védik a bőrt a színkezelés során.

FEDEZD FEL

GOLD ÖSSZETEVŐK

A Gold Haircare termékek és színek kizárólag válogatott, kiváló minőségű összetevőket tartalmaznak, amelyek megújuló és fenntartható erőforrásokból származnak szerte a világon. A természet legjobb illatai, növényi textúrái és gyógyító tulajdonságai ihlették a természetes bőr- és hajápoló összetevőket az új kor technológiájával, hogy olyan termékeket biztosítsunk Önnek, amelyek a legmagasabb szintű teljesítményt nyújtják, miközben figyelembe veszik a környezetre gyakorolt hatásokat.

Gondosan elkészített Gold Haircare termékeinkben nem talál szulfátokat vagy parabéneket, csak erős és természetes összetevőket, amelyek táplálják és védik a hajat. Minden samponunk és balzsamunk további ápolást biztosít UV-védelemmel, hogy megőrizze a hajszínt és védelmet nyújtson a környezeti agressziókkal szemben.

Go to Top