SYNERGISTIC BOTANICAL COMPLEX

Az értékes tápanyagok revitalizálják a hajat és visszaállítják annak természetes színét, puhaságát és selymességét. A mélyen hidratáló összetevők maximális színtökéletességet biztosítanak, miközben kímélik a bőrt és a hajat.

FOLYADÉKKRISTÁLY TECHNOLOGIA

Egy speciális folyadékkristályos rendszer felfogja a festékeket, védve azokat a korai oxidációtól. A folyadékkristályok hozzájárulnak az érintetlen pigmentek bejuttatásához a kéreg mélyén az élénk, intenzív és hosszan tartó szín érdekében, tökéletesen kiegyensúlyozott homogén eredménnyel.

TERMÉSZETES EREDETŰ ÖSSZETEVŐK

A Gold Haircare ISO 16128 tanúsítvánnyal rendelkezik. Rendkívüli elhivatottságként, ami azt jelenti, hogy minden sampon, balzsam és maszk természetes összetevőkből áll.

SZERETTEL KÉSZÜLT

Minden Gold Professional Haircare kozmetikum és kiegészítő a körülöttünk lévő világ iránti odafigyeléssel, szeretettel és tisztelettel készült.

PPD MENTES

A Gold Professional Haircare kozmetikumok nem tartalmaznak parabéneket – erős tartósítószereket, amelyek behatolnak a bőrbe és felhalmozódnak a szervezetünkben.

REZORCIN MENTES

A rezorcin egy erős toxin, amely gyakran megtalálható a hajfestékekben, és oxidálószerként hat a hajszín megváltoztatására. A Gold Professional Haircare festékek összetételében nem találja meg.